Coach Christiane Lorenz

Mensen begeleiden bij hun transformatieproces naar meer Vrijheid, Verbondenheid en Eigenheid loopt als een rode draad door mijn leven.

Naast mijn scholing tot sociaalpedagoge ben ik opgeleid als bewegingstherapeute, coach & trainer Innovatie, Manifesting Results, Mindfulness en Voice Dialogue/Drama. Verder heb ik me intensief geschoold door het volgen van bewustzijnstrainingen, onder andere aan de School voor Zijnsoriëntatie en bij Thomas Hübl training ‘Healing Collective Trauma’.   

Binnen verschillende samenwerkingsverbanden heb ik gewerkt als leidinggevende, als Partner van de coöperatie ‘Maak Ruimte!’ en als freelance trainer verbonden aan Schouten & Nelissen. 
Internationaal heb ik met het geven van trainingen en coaching ook mijn sporen verdiend, o.a. in Schotland, Engeland, Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk, op de Canarische Eilanden, in Canada en Californië. Vanuit ‘Inspiratiebureau Lorenthe’ bied ik individuele coaching aan.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl van begeleiden ontwikkeld die zich kenmerkt als: transformatief, diepgaand, empathisch, helder, pragmatisch en uitdagend.

Als coach activeer ik graag subtiel en doortastend de natuurlijke intelligentie op het pijnpunt van een cliënt. Hierdoor voelt deze zich weer verbonden en in de flow. Dit helpt om vanuit nieuwe perspectieven op zichzelf en zijn vraagstuk, en uitgerust met praktische tools de gewenste stap te zetten.

Zelf besteed ik ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en aanvullende scholing. Het verrijkt niet alleen mijn eigen leven maar maakt mij ook een veel prettiger en meer inspirerend mens voor mijn omgeving.

Als mens ontwikkel je je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je dierbaren en verdere omgeving. Voor jezelf zorgen is ook voor de ander zorgen. Je bijdrage aan je omgeving krijgt daarmee meer impact. Door dit in mijn eigen leven te ervaren is mijn motivatie nog groter geworden om transformatie bij anderen te bevorderen en te begeleiden.

Voor een persoonlijk verhaal en meer inspiratie zie de inspiratiepagina.

Wil je onderzoeken of ik een passende coach voor je ben? Je bent van harte welkom om kennis te maken.

Om je zelfonderzoek aan te gaan is moed nodig. Je stapt uit je comfortzone, verlaat het bekende terwijl je het nieuwe nog niet kent. En dan is het belangrijk om een begeleider te vinden waar je je vertrouwd bij voelt en open kunt stellen. Voel je welkom om te onderzoeken of ik de passende persoon voor jou ben. Bel, mail me of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik ga graag het avontuur met je aan!

Telefoon:          +316 2126 4776
E-mail:             info@christianelorenz.com

christiane Lorenz coach