Coaching

Individuele Coaching

Bij stress en verminderde vitaliteit, een ingrijpende gebeurtenis, dilemma’s en het herpakken van persoonlijk leiderschap

Je bent ambitieus en levert topprestaties. Je gaat er helemaal voor. Niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven streef je naar het beste. Dat gaat je over het algemeen goed af. Maar er zijn momenten in het leven dat het fijn is om begeleiding te vragen van een coach.

Herken jij je hierin?

Graag ga je voor die volle honderd procent, stelt hoge eisen aan jezelf, maar merkt de laatste tijd dat je je regelmatig onder druk voelt staan, tegen je grenzen aan loopt of dat je meer wilt dan je lichaam toelaat.

“Hoe zorg ik goed voor mezelf en bereik ik wat ik wil?”

Je hebt te maken met een ingrijpende gebeurtenis in je leven, zoals verlies van een dierbare, gezondheid, je functie of inspiratie. Je bent om deze of een andere reden mentaal of emotioneel vastgelopen.

 “Hoe ga ik goed om met mijn ervaring, gedachten en gevoelens? En hoe nu verder?”

Je ervaart strijd en spanning in jezelf of in je (werk)omgeving. Je hebt moeite met veranderingen. Of je zit in een lastige situatie, conflict of met een dilemma.

“Hoe kom ik uit strijd, spanning, een conflict of mijn dilemma?”   

Je voelt dat je meer kan en je wilt ook meer, maar het komt er niet uit. Je verlangt naar meer vervulling. Als professional of leidinggevende wil je meer impact maken, een stapje omhoog of iets anders gaan doen, maar het komt er niet uit.

“Wat heb ik te leren, te veranderen in mijn mindset of beleving om de gewenste stap te kunnen zetten?”

 

Wil je je hierbij graag laten begeleiden?
Ik bied je individuele Coaching aan in een mix van persoonlijke ontmoetingen en telefonische of skype contacten. De persoonlijke gesprekken vinden plaats in het prachtige middeleeuwse Nicolaasklooster op een van de oudste plekken in het centrum van Utrecht. De stilte van deze plek is een fijne ondersteuning om je onderzoek aan te gaan en in contact met jezelf te zijn.

Je bent van harte welkom om kennis te maken
Om je zelfonderzoek aan te gaan is moed nodig. Je stapt uit je comfortzone, verlaat het bekende terwijl je het nieuwe nog niet kent. En dan is het belangrijk om een begeleider te vinden waar je je vertrouwd bij voelt en open kunt stellen. Voel je welkom om te onderzoeken of ik de passende persoon voor jou ben. Bel, mail me of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik ga graag het avontuur met je aan!

Telefoon:          +316 2126 4776
E-mail:             info@christianelorenz.com

Ervaringen van anderen

“Een moedig mens is niet hij die geen angst voelt. Maar hij die zijn angst overwint.”

 Nelson Mandela