Coaching in Utrecht

Coaching op individuele basis

Je bent ambitieus en levert topprestaties.

Je gaat er helemaal voor. Niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven streef je naar het beste. Dat gaat je over het algemeen goed af. Maar er zijn momenten in het leven dat het fijn is om begeleiding te vragen van een coach.

Herken jij je hierin?

 

Coaching is een dynamisch proces waarbij je als coach nauw samenwerkt met klanten om hun doelen te stellen en te bereiken. Het is alsof je een cheerleader, strateeg en verantwoordingspersoon in één hebt.

Als coach help ik je

Bij het identificeren van je sterke punten, waarden en passies, zodat jij je volledige potentieel kan ontsluiten. Sessies worden persoonlijk uitgevoerd, er is flexibiliteit om in drukke schema’s te passen. Of het nu gaat om carrière verbetering, gewichtsverlies of persoonlijke ontwikkeling, als coach biedt ik je een veilige ruimte voor onderzoek en groei.

Coaching is ongedwongen maar effectief.

Het bestaat uit open gesprekken waarin je wordt aangemoedigd om diep te graven en duidelijkheid te krijgen over wat je echt wit in het leven. Onder begeleiding van mij als ervaren coach die empathie en niet-oordelende ondersteuning biedt, kun je obstakels overwinnen, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en een bevredigend leven leiden dat in lijn is met je authentieke zelf. Vind daarnaast inspiratie op mijn website.

Wil je je hierbij graag laten begeleiden?
Ik bied je individuele Coaching aan in een mix van persoonlijke ontmoetingen en telefonische of skype contacten. De persoonlijke gesprekken vinden plaats in het prachtige middeleeuwse Nicolaasklooster op een van de oudste plekken in het centrum van Utrecht. De stilte van deze plek is een fijne ondersteuning om je onderzoek aan te gaan en in contact met jezelf te zijn.

Je bent van harte welkom om kennis te maken
Om je zelfonderzoek aan te gaan is moed nodig. Je stapt uit je comfortzone, verlaat het bekende terwijl je het nieuwe nog niet kent. En dan is het belangrijk om een begeleider te vinden waar je je vertrouwd bij voelt en open kunt stellen. Voel je welkom om te onderzoeken of ik de passende persoon voor jou ben. Bel, mail me of vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik ga graag het avontuur met je aan!

Telefoon:          +316 2126 4776
E-mail:             info@christianelorenz.com

Ervaringen van anderen

“Een moedig mens is niet hij die geen angst voelt. Maar hij die zijn angst overwint.”

 Nelson Mandela